Welke producten mis je nog?

 • Geplaatst op
 • 106
Welke producten mis je nog?

Vertel ons welke producten van Marcel's Green Soap jij nog mist.

Onze missie is CLEAN YOUR HOME AND SAVE THE PLANET. Want je huis schoonmaken en de planeet redden gaan prima samen! Daarom breiden we ons assortiment voortdurend uit; Je kan nu ook, sinds kort, de wereld redden via je afwasmachine, je toilet en je wasmachine.
Maar mocht je nog goede suggesties hebben... Laat het ons weten en wie weet staat jouw product binnenkort wel in de winkel!
En niet alleen help je de planeet een beetje de goede kant op, je hebt ook nog een schoon huis dat heerlijk ruikt.

Weet je nog niet welke producten we allemaal al hebben? Kijk op de site:https://www.marcelsgreensoap.com/producten/

Reacties

 1. Mariet Mariet

  De radijsjes-bergamotgeur is fantastisch, daar zou ik wel handzeep en schoonmaakmiddel van willen. En als jullie een luchtververser op de markt brengen, koop ik hem direct

 2. Anita Anita

  Ben net zoals vele een groot van fan van Marcel’s Green Soap.
  Wat ik mis zijn de toiletblokjes.
  Alvast bedankt.

  Groetjes,Anita.

 3. Jerina Schmetz Jerina Schmetz

  Ik ben helemaal verslingerd aan de sandalwoord&cardamom! Inderdaad is het schoonmaken een feestje geworden (en het was echt geen hobby van mij). Ik zou graag wasmiddel en de wc-reiniger in deze geur willen gebruiken.

  Bedankt voor deze superproducten
  Succes met uw bedrijf!


  PS wat Herberg de Ring bedoeld bij "producten voor gastenkamers" zijn denk ik die kleine schattige zeepjes die je op je hotelkamer vindt

 4. Iris Iris

  Beste Marcel,

  Al uw producten ruiken super lekker!!
  Wat ik nog een goed idee vind bij uw collectie is een kuchtverfrisser of geurstokjes.

 5. Valerie Valerie

  Hoi Marcel en co, wat een geweldige producten hebben jullie in je assortiment. Daarstraks mijn epoxy vloer voor eerste mail gepoetst met jullie afwasmiddel (ja dat is echt doeltreffend) en wat een fantastisch resultaat! Vetvrij en streeploos als nooit voordien! Ik kies nooit niets anders meer want ook de afwasblokjes, de handzeep, de toiletreiniger en het wasmiddel zijn één voor één topproducten! En als ik nog mag wensen: grotere verpakkingen of inderdaad navulmogelijkheden, maar ook douchegel, shampoo en conditioner, wasverzachter zouden een geweldige toevoeging zijn! Ik ben een eeuwige groene fan! Nog heel veel succes met jullie bedrijf! Ik beveel jullie uitermate aan

 6. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Herberg De Ring,

  Wat voor producten bedoelen jullie daarmee?

  Groeten,

  Marcel's Green Soap

 7. Herberg De Ring Herberg De Ring

  Wij zijn erg benieuwd of er ook al een serie bestaat die in de gastenkamers aangeboden kan worden?!

 8. Angelina Angelina

  Beste Marcel,
  Ik ben erg fan van je producten, en geef ze dan ook graag aan familieleden want die heerlijke geuren wil je aan iedereen laten ruiken.
  Affin, vandaag kom ik erachter dan Mn vader de handzeep ook als shampoo en douchegel gebruikt

 9. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hoi Willemien, bedankt voor je feedback. De sprayflessen zijn ook te recyclen, en gemaakt van 100% gerecycled plastic. Losse flesverkoop zal de productie van plastic niet doen afnemen. We kijken wel naar nieuwe navulverpakkingen, die hebben we momenteel al voor de handzeep.

 10. Willemien Free Willemien Free

  is het mogelijk de spuitbussen ook zonder de spuitmond te verkopen zodat deze van de vorige fles te hergebruiken is? of een navulling in slapper, recyclebaar plastic? ik vind het zo jammer dat ik zoveel PMD afval heb..

 11. J. Boom J. Boom

  Wat een mooie aanvulling zou zijn: douche soap, shampoo, toiletreiniger blokjes, luchtverfrisser spray, grotere navulverpakkingen afwasmiddel, wasmiddel, schoonmaakmiddel.

 12. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Bedankt voor je suggesties, we zijn op de achtergrond al met wat nieuwe producten bezig ;-)

 13. Lisette Stok Lisette Stok

  Een luchtverfrisser, douchegel, shampoo en bodylotion met jullie heerlijke geuren zou ik gelijk kopen! Veel succes met jullie mooie producten.

 14. Janet Janet

  Graag zou ik een heerlijk geurend navulbaar eco wc blokje willen hebben. En graag ook een handcreme/bodycreme met dezelfde geuren voor na het poetsen!

 15. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste mevrouw Kramer, de nieuwe pakken klonteren niet zoals u misschien gewend bent. In het kader van duurzaamheid hebben we ervoor gekozen om de plastic te flessen te vervangen door de dozen. Mvg, The Green Soap Company

 16. Johanna Johanna

  Sedert gisteren een trouwe fan vanuit België erbij, vond de producten bij Intratuin en...wat een Happy geurtje die Jasmijn/sinaasappel. Wat ik nog graag zou zien verschijnen is vaatwaspoeder en Glasreiniger. Misschien ook iets voor de linnenkasten motvrij te houden (vb. kruidenzakjes) wat ook het linnengoed heerlijk laat ruiken.

  Vroeger ging ik in een natuurwinkeltje mijn lege verpakkingen terug bijvullen. Daar stonden grote bidons met kraantje die je dan als klant gewoon zelf kon bijvullen, scheelt een hoop plastic.

  Veel succes

  Vriendelijke groet

  Johanna

 17. Mevr:E Kramer Mevr:E Kramer

  Heb van Unilever gehoord dat u de driehoek producten hebt over genomen, nu wil ik weten waar ik de plastic flessen fijne soda kan kopen het is overal uit de schappen gehaald. Ben ik niet blij mee die pakken worden altijd kei hard. Ik hoop op een antwoord van U. Mevr: E. Kramer

 18. Wien Wien

  Wasmiddel sandalwood-cardamon! Waar istie (gebleven)...een heerlijke geur!! :-))

 19. Kim Kim

  Ik mis een badkamer/kalkreiniger die wel zo eenvoudig te gebruiken is als de allesreiniger. Maak nu wastafel en bad schoon met de allesreiniger, maar vraag me af of die wel zo grondig kalk verwijdert als een speciale reiniger voor de badkamer. Ik word wel erg blij van de geur van de allesreiniger Sandelhout & Kardemom! En verder zou een reiniger voor rvs/chroom heel fijn zijn en een ruiten/glasreiniger. En misschien een grotere verpakking met vaatwastabletten, want ik ben fan!

 20. Carla Carla

  Handzeep (alle geuren), allesreiniger (lavendel en sinaasappel), reinigerspray (lavendel), top! Het wasmiddel (patchouly)... was is schoon maar de geur is weg als mijn was droog is en dat vind ik jammer.

 21. Joke Joke

  Ik zou de allesreiniger en afwasmiddelen graag in 5 liter cans willen, zodat ik de kleinere flessen kan bijvullen. Wij gebruiken het veel in ons bedrijf.

 22. Gulbahar Gulbahar

  Vorig maand was ik in de Blokker aan het winkelen tot mijn verbazing zag ik uw flacons staan. Ik wist niet wat het was maar toen er stond dat het proefdiervrij was, was ik meteen verkocht. Ik heb enkel een handzeep gekocht maar wat rook deze heerlijk en zo zacht voor de huid! Ik ga nog meer van uw merk kopen binnenkort.

 23. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hallo Carlijn, goed nieuws: het wasmiddel en de toiletreiniger verkopen we al ;) Bedankt voor de andere tips.

 24. Carlijn Carlijn

  Hallo Marcel,

  Fan van je producten! Wat ik graag toegevoegd zou zien aan de collectie zijn wasmiddel + verzachter, toiletreiniger, raam- en spiegelreiniger, groene zeep (voor de hardnekkige vlekken) en een verzorgingslijn zou ook geweldig zijn!

 25. Noor Noor

  Hai Marcel, fijne producten en mooie filosofie. Ik mis nog toiletblokjes! En een toiletreiniger met iets van dennengeur. Succes met je bedrijf,
  Noor

 26. nancy van der kam nancy van der kam

  hoi Marcel,vandaag,via Blokker,twee allesreinigers bemachtigd.Wow wat een heerlijke geuren en het maakt supergoed schoon ! Heel blij met deze producten.Ik zou ook graag een roomspray aan de collectie toegevoegd willen :-D en eventueel ook shampoo, douche producten en body lotion .groetjes Nancy

 27. Anne Anne

  Ik mis nog iets om spiegels/ruiten mee schoon te maken, want met de allesreiniger lijkt er een vettig laagje achter te blijven die alleen maar erger wordt als je verder poetst. Misschien zijn het de essentiële oliën? Verder zijn de geuren echt heerlijk. Dus het schoonmaken is echt leuker geworden. Het lijkt wel of mijn huis een parfum op heeft nadat ik heb schoongemaakt :)

 28. ilona ilona

  wat mij heerlijk lijkt om je huis nog lekkerder te laten ruiken is een roomspray of iets dergelijks zodat ik de hele dag de geur kan ruiken

 29. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Ellie, Driehoek is in ieder geval weer te koop bij Albert Heijn, een aantal andere supermarkten volgen snel.

 30. zoetebredero Graauw zoetebredero Graauw

  Ik mis nog een ramen/ruitenreiniger/spiegelreiniger
  een grotere verpakking van het afwasmiddel
  wasverzachter
  grondige ontvetter

 31. ellie louwerens ellie louwerens

  Ben winkel in winkel uit geweest voor een pot driehoek zeep, en een fles vloeibare driehoek zeep nergens te koop.

 32. Rimkje Rimkje

  Goedemorgen Marcel,
  Ik ben ook, net als al deze mensen fan van Green Soap. Wat ik alleen nog mis is toiletblokjes!
  Dat zou het assortiment wat mij betreft compleet maken!
  Alvast bedankt!
  Groeten, Rimkje

 33. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Susan, van de handzeep komt er binnenkort een navulverpakking. Hoe minder plastic hoe beter inderdaad ;)

 34. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Annemie, je kan ook bestellingen naar Frankrijk laten versturen. De verzendkosten liggen dan wel hoger.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden