Welke producten mis je nog?

 • Geplaatst op
 • 82
Welke producten mis je nog?

Vertel ons welke producten van Marcel's Green Soap jij nog mist.

Onze missie is CLEAN YOUR HOME AND SAVE THE PLANET. Want je huis schoonmaken en de planeet redden gaan prima samen! Daarom breiden we ons assortiment voortdurend uit; Je kan nu ook, sinds kort, de wereld redden via je afwasmachine, je toilet en je wasmachine.
Maar mocht je nog goede suggesties hebben... Laat het ons weten en wie weet staat jouw product binnenkort wel in de winkel!
En niet alleen help je de planeet een beetje de goede kant op, je hebt ook nog een schoon huis dat heerlijk ruikt.

Weet je nog niet welke producten we allemaal al hebben? Kijk op de site:https://www.marcelsgreensoap.com/producten/

Reacties

 1. Carla Carla

  Handzeep (alle geuren), allesreiniger (lavendel en sinaasappel), reinigerspray (lavendel), top! Het wasmiddel (patchouly)... was is schoon maar de geur is weg als mijn was droog is en dat vind ik jammer.

 2. Joke Joke

  Ik zou de allesreiniger en afwasmiddelen graag in 5 liter cans willen, zodat ik de kleinere flessen kan bijvullen. Wij gebruiken het veel in ons bedrijf.

 3. Gulbahar Gulbahar

  Vorig maand was ik in de Blokker aan het winkelen tot mijn verbazing zag ik uw flacons staan. Ik wist niet wat het was maar toen er stond dat het proefdiervrij was, was ik meteen verkocht. Ik heb enkel een handzeep gekocht maar wat rook deze heerlijk en zo zacht voor de huid! Ik ga nog meer van uw merk kopen binnenkort.

 4. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hallo Carlijn, goed nieuws: het wasmiddel en de toiletreiniger verkopen we al ;) Bedankt voor de andere tips.

 5. Carlijn Carlijn

  Hallo Marcel,

  Fan van je producten! Wat ik graag toegevoegd zou zien aan de collectie zijn wasmiddel + verzachter, toiletreiniger, raam- en spiegelreiniger, groene zeep (voor de hardnekkige vlekken) en een verzorgingslijn zou ook geweldig zijn!

 6. Noor Noor

  Hai Marcel, fijne producten en mooie filosofie. Ik mis nog toiletblokjes! En een toiletreiniger met iets van dennengeur. Succes met je bedrijf,
  Noor

 7. nancy van der kam nancy van der kam

  hoi Marcel,vandaag,via Blokker,twee allesreinigers bemachtigd.Wow wat een heerlijke geuren en het maakt supergoed schoon ! Heel blij met deze producten.Ik zou ook graag een roomspray aan de collectie toegevoegd willen :-D en eventueel ook shampoo, douche producten en body lotion .groetjes Nancy

 8. Anne Anne

  Ik mis nog iets om spiegels/ruiten mee schoon te maken, want met de allesreiniger lijkt er een vettig laagje achter te blijven die alleen maar erger wordt als je verder poetst. Misschien zijn het de essentiële oliën? Verder zijn de geuren echt heerlijk. Dus het schoonmaken is echt leuker geworden. Het lijkt wel of mijn huis een parfum op heeft nadat ik heb schoongemaakt :)

 9. ilona ilona

  wat mij heerlijk lijkt om je huis nog lekkerder te laten ruiken is een roomspray of iets dergelijks zodat ik de hele dag de geur kan ruiken

 10. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Ellie, Driehoek is in ieder geval weer te koop bij Albert Heijn, een aantal andere supermarkten volgen snel.

 11. zoetebredero Graauw zoetebredero Graauw

  Ik mis nog een ramen/ruitenreiniger/spiegelreiniger
  een grotere verpakking van het afwasmiddel
  wasverzachter
  grondige ontvetter

 12. ellie louwerens ellie louwerens

  Ben winkel in winkel uit geweest voor een pot driehoek zeep, en een fles vloeibare driehoek zeep nergens te koop.

 13. Rimkje Rimkje

  Goedemorgen Marcel,
  Ik ben ook, net als al deze mensen fan van Green Soap. Wat ik alleen nog mis is toiletblokjes!
  Dat zou het assortiment wat mij betreft compleet maken!
  Alvast bedankt!
  Groeten, Rimkje

 14. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Susan, van de handzeep komt er binnenkort een navulverpakking. Hoe minder plastic hoe beter inderdaad ;)

 15. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Annemie, je kan ook bestellingen naar Frankrijk laten versturen. De verzendkosten liggen dan wel hoger.

 16. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Bedankt voor uw bericht. Driehoek is weer te koop bij Albert Heijn en binnenkort bij een aantal andere supermarkten.

 17. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Marcel, over enkele weken brengen we de navulverpakkingen van de handzeep op de markt! :)

 18. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Moniek,
  Over enkele weken brengen we de navulverpakkingen voor de handzeep op de markt! :)

 19. Marcel Belt Marcel Belt

  Beste Jacqueline, we brengen zeer binnenkort navulverpakkingen van de handzeep op de markt!

 20. jacqueline schouten-buur jacqueline schouten-buur

  hoi Ik ben fan van je zeep een vraagje wanneer kom je met verkoopplekken waar je kan navullen?? nog minder verspilling van plastic...

 21. Madeleine Glasz Madeleine Glasz

  Wat een fijne producten! de producten die ik mis, of ook handig zou vinden. Schuurmiddel, toiletblok, ander geur wasmiddel (beide zijn vrij sterk) en een luchtverfrisser spray. Bij de natuurwinkel verkopen ze sprayflacons met een verfrissen op basis van natuurlijke producten. Nu ik erover denk, geurbuiltjes voor tussen de kleding.

 22. Moniek Moniek

  Beste Marcel, wat ben ik blij dat ik jouw producten gevonden heb. Ze zijn echt zo fijn!
  Wat ik mis is een navulfles voor de handenzeep. Vind het namelijk zonde om elke keer zo'n nieuw flesje te kopen.
  Zou dat in het assortiment opgenomen kunnen worden?

 23. Marcel Lastdrager Marcel Lastdrager

  Beste Marcel,

  Ik ben heel erg tevreden over de handzeep! Ik heb erg gevoelige handen, en van deze zeep krijg ik geen last. Wat ik wel jammer vind, is dat er geen navul verpakking van de handzeep is. Ik vind het zonde om steeds een perfect werkend zeeppompje weg te gooien. Graag zou ik deze navullen.
  Misschien heb je hier wat aan.

  groet, Marcel.

 24. G M BOOTS tROMP G M BOOTS tROMP

  daar ik al jaren Driehoek Zachte zeep gebruik ,en dat een heel fijn product is om schoon te maken, maar het al maanden niet kan vinden bij Jumbo of Kruidvat in Scherpenzeel G L D. heeft u dat niet meer, wat is dan het vergelijkbare middel .Hartelijke groeten Guus Boots ,Spechtlaan 16 3925 TE Scherpenzeel (G L D )

 25. Henrike weerstand Henrike weerstand

  Hallo Marcel.

  Wat een top producten maak je, we zijn heel dankbaar voor je proefpakket. Wij zijn om het ruikt super lekker en het wordt echt schoon. We gebruikten altijd driehoek, maar dit is beter.

  Voor het varende huis zijn we opzoek naar een glasreiniger en badkamer/ antikalk middel wat net zo lekker ruikt. Dus toen ik jou uitnodiging las kon ik het niet laten een berichtje te sturen.
  Het varende huis is nu het lekkerst ruikende vakantie huisje op aarde.

  Groeten Henrike, de vrouw van Dirk Weerstand.

 26. Sarida Sarida

  Ik heb nog voor twee jaar voorraad maar wellicht lukt het je ook om vaatwadpoeder te maken ipv tabs? Ik heb een waterontharder laten plaatsen dus ik gebruik maar heel weinig zeep.

 27. Lianne van Haperen Lianne van Haperen

  Misschien een glas/ruitenreiniger ( zoals Glassex ) maar dan met heerlijke geur en natuurlijke ingrediënten en een spray tegen kalk voor de douche/ badkamer ???

 28. clara clara

  Hoi Marcel, ik ben helemaal gek op je producten! Ruikt heerlijk, en zin in schoonmaken gekregen (is uniek hoor) Ben mensen in mijn omgeving aan het attenderen van je producten.
  Heb wel een vraag, heb je ook grote navulflessen voor de handzeep? Scheelt ook weer elke keer nieuwe kleinere drukflacons te kopen en de oude bij het plasticafval.

  Dit was het, veel succes en hartelijke groet, Clara Vogt

 29. Ellen H Ellen H

  Hoi, ik mis eigenlijk handzeep in wat grotere navulflessen. Ik gebruik mijn eigen pompjes voor handzeep en vind het handig om een wat grotere fles in huis te hebben.

 30. Dhr. H. de Jonge Dhr. H. de Jonge

  Prachtig verhaal over Driehoek gelezen, ben een green soap gebruiker, wil nu graag weten waar ik driehoek zeep vloeibaar kan kopen. het product is helaas in veel winkels niet meer te koop. Ik gebruik het overal voor neem het zelfs mee naar zweden waar ik deel van het jaar verblijf. Alternatieven genoeg te vinden zoals die van tricel maar die kocht vroeger niet dus nu ook niet.
  Graag hoor ik van u en misschien een tip " laat de wereld weten waar het product te koop is voordat men aan andere producten gewend is.
  Vriendelijke groet,
  Herman de Jonge

 31. Henriette C. Tellegen Henriette C. Tellegen

  Ik mis nog een spray om ramen schoon te maken.
  Ik mis ook een wasmiddel dat naar lavendel ruikt. Ik ben heel oud en naar lavendel ruikend linnengoed roept herinneringen op, én lavendel is goed tegen mottenvraat. Motten houden van wol en de geur in de kast werkt.

 32. René Wernars René Wernars

  Hallo Marcel, ik ben op zoek (-en altijd in de weer met troep) naar een veilig middel voor de badkamer. Met name de voegen en/of schimmel.

 33. Naomi Naomi

  Hoi! Ik gebruik nu 2 jaar de producten. Vooral in het begin maakte ik extra schoon alleen maar om de geur. Wat ik fijn zou vinden is een toiletblokje. Zo een vaste die bij elke spoeling reinigt en continu lekker ruikt.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden