Welke producten mis je nog?

 • Geplaatst op
 • 119
Welke producten mis je nog?

Vertel ons welke producten van Marcel's Green Soap jij nog mist.

Onze missie is CLEAN YOUR HOME AND SAVE THE PLANET. Want je huis schoonmaken en de planeet redden gaan prima samen! Daarom breiden we ons assortiment voortdurend uit; Je kan nu ook, sinds kort, de wereld redden via je afwasmachine, je toilet en je wasmachine.
Maar mocht je nog goede suggesties hebben... Laat het ons weten en wie weet staat jouw product binnenkort wel in de winkel!
En niet alleen help je de planeet een beetje de goede kant op, je hebt ook nog een schoon huis dat heerlijk ruikt.

Weet je nog niet welke producten we allemaal al hebben? Kijk op de site:https://www.marcelsgreensoap.com/producten/

Reacties

 1. Sabine Van der Plas Sabine Van der Plas

  Prima schoonmaakresultaat en heerlijke geuren . Ik heb huisdieren en vooral de kat des huizes neemt de benen bij het ruiken van reguliere schoonmaakmiddelen . Dat doet ze nu niet dat geeft mij het idee dat deze producten ook veiliger zijn om te gebruiken met dieren In huis ( of kids?) Ik mis wel een speciaal middel voor houten meubels , bijvoorbeeld een spray met verzorgende olie die het hout beschermd en voedt. Het schoonmaken gaat prima met allesreiniger maar de meubels worden wel een beetje schraal na verloop van tijd .

 2. Agnes van Wijk Agnes van Wijk

  Zelf heb ik de spraykop van de "all purpose spray" op de fles van het afwasmiddel gedaan zodat je beter kunt doseren. Je gebruikt dan minder en het werkt prima! Misschien handig om deze spraykop los te kunnen bestellen?

 3. KEVA Schoonmaak KEVA Schoonmaak

  Vanmorgen hebben we een aantal flessen allesreiniger en toiletreiniger besteld voor ons bedrijf. Ik zou graag nog een krachtige ontkalker en ontvetter zien.
  Ik zie na alle recensies echt uit naar de producten

 4. Els Els

  Heerlijke spullen om mee te werken en geen schrale handen meer. De spray werkt zelfs fantastisch om de badkamer tegels schoon en kalkvrij te krijgen. Het zou fijn zijn als er een wasverzachter zou zijn met dezelfde geur als het wasmiddel of geurloos. Nu koop ik geurloos van een ander merk.

 5. Marjolein Marjolein

  Heerlijk geurende producten, schoonmaken is bijna een feestje zo. Ik mis nog:
  - wasmiddel donkere was
  - wasmiddel witte was
  - wasverzachter
  - toiletblokjes
  - ruitenreiniger
  - badkamerreiniger/ontkalker

 6. Stiena Stiena

  Zelf samengesteld proefpakketje, zodat je keuze kan maken wat je het fijnst vind! (Proefmonstertjes)!!

 7. Els Els

  De grootverpakking (navul) voor de handzeep is fantastisch. Dat zou ook heel fijn zijn om grootverpakkingen te hebben voor het afwasmiddel.
  Complimenten voor de heerlijke producten.

 8. Tanja Tanja

  Hallo
  Ben super tevreden met jullie producten super zuinig in gebruik maakt goed schoon en ruikt heerlijk. Wat ik nog mis is de wasverzachter en geurblokjes voor de wc. groetjes

 9. Anita Anita

  Toiletblok
  Geurconcentraat druppels voor bijvoorbeeld in stofzuigerzak etc.
  Douchegel, vooral met patchouli!
  Schuurmiddel

 10. Geeske Geeske

  Wat ik mis in uw producten is een geurvrije productenlijn. Gezien de gedachte achter Marcel's Green Soap zou die lijn een perfecte aanvulling zijn. Ik en veel mensen houden niet van geuren, zijn daar zelfs allergisch voor.

 11. Myrna Myrna

  Hallo op deze prachtige, zonnige woensdagmiddag!

  Ik ben fan van jullie producten sinds ik ze heb ontdekt.
  Ze maken niet alleen goed schoon en zijn een milieuvriendelijke optie,
  de geuren zijn ook ZO. ONTZETTEND. LEKKER. Ik hou ervan! <3

  Bovendien krijg ik er geen hoofdpijn van tijdens het poetsen,
  zoals ik dat met veel chemische middelen wel heb.

  Wellicht past het vragen om meer niet helemaal in het kader van het consuminderen...
  en zijn enkele voorbeelden al genoemd.
  Maar toch, hierbij de producten die ik heel graag toegevoegd zou zien aan jullie assortiment:

  - Een flacon ruitenreiniger
  - Ik was ooit bij een bedrijf dat een luchtverfrisser (of geurtester) van jullie had staan.
  Die zou ik meteen kopen! (Misschien zijn geurstokjes ook een idee)
  - Wasverzachter
  - Een uitbreiding van de selectie geuren voor de wasmiddelen (met bijbehorende wasverzachters)
  - Een grote verpakking van de allesreiniger in de geur basilicum & vetiver
  - Geurbuiltjes voor in de kledingkast

  En wat goed dat er een toiletblokje op de markt komt!
  Keep up the good work. :)

 12. Mariet Mariet

  De radijsjes-bergamotgeur is fantastisch, daar zou ik wel handzeep en schoonmaakmiddel van willen. En als jullie een luchtververser op de markt brengen, koop ik hem direct

 13. Anita Anita

  Ben net zoals vele een groot van fan van Marcel’s Green Soap.
  Wat ik mis zijn de toiletblokjes.
  Alvast bedankt.

  Groetjes,Anita.

 14. Jerina Schmetz Jerina Schmetz

  Ik ben helemaal verslingerd aan de sandalwoord&cardamom! Inderdaad is het schoonmaken een feestje geworden (en het was echt geen hobby van mij). Ik zou graag wasmiddel en de wc-reiniger in deze geur willen gebruiken.

  Bedankt voor deze superproducten
  Succes met uw bedrijf!


  PS wat Herberg de Ring bedoeld bij "producten voor gastenkamers" zijn denk ik die kleine schattige zeepjes die je op je hotelkamer vindt

 15. Iris Iris

  Beste Marcel,

  Al uw producten ruiken super lekker!!
  Wat ik nog een goed idee vind bij uw collectie is een kuchtverfrisser of geurstokjes.

 16. Valerie Valerie

  Hoi Marcel en co, wat een geweldige producten hebben jullie in je assortiment. Daarstraks mijn epoxy vloer voor eerste mail gepoetst met jullie afwasmiddel (ja dat is echt doeltreffend) en wat een fantastisch resultaat! Vetvrij en streeploos als nooit voordien! Ik kies nooit niets anders meer want ook de afwasblokjes, de handzeep, de toiletreiniger en het wasmiddel zijn één voor één topproducten! En als ik nog mag wensen: grotere verpakkingen of inderdaad navulmogelijkheden, maar ook douchegel, shampoo en conditioner, wasverzachter zouden een geweldige toevoeging zijn! Ik ben een eeuwige groene fan! Nog heel veel succes met jullie bedrijf! Ik beveel jullie uitermate aan

 17. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Herberg De Ring,

  Wat voor producten bedoelen jullie daarmee?

  Groeten,

  Marcel's Green Soap

 18. Herberg De Ring Herberg De Ring

  Wij zijn erg benieuwd of er ook al een serie bestaat die in de gastenkamers aangeboden kan worden?!

 19. Angelina Angelina

  Beste Marcel,
  Ik ben erg fan van je producten, en geef ze dan ook graag aan familieleden want die heerlijke geuren wil je aan iedereen laten ruiken.
  Affin, vandaag kom ik erachter dan Mn vader de handzeep ook als shampoo en douchegel gebruikt

 20. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hoi Willemien, bedankt voor je feedback. De sprayflessen zijn ook te recyclen, en gemaakt van 100% gerecycled plastic. Losse flesverkoop zal de productie van plastic niet doen afnemen. We kijken wel naar nieuwe navulverpakkingen, die hebben we momenteel al voor de handzeep.

 21. Willemien Free Willemien Free

  is het mogelijk de spuitbussen ook zonder de spuitmond te verkopen zodat deze van de vorige fles te hergebruiken is? of een navulling in slapper, recyclebaar plastic? ik vind het zo jammer dat ik zoveel PMD afval heb..

 22. J. Boom J. Boom

  Wat een mooie aanvulling zou zijn: douche soap, shampoo, toiletreiniger blokjes, luchtverfrisser spray, grotere navulverpakkingen afwasmiddel, wasmiddel, schoonmaakmiddel.

 23. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Bedankt voor je suggesties, we zijn op de achtergrond al met wat nieuwe producten bezig ;-)

 24. Lisette Stok Lisette Stok

  Een luchtverfrisser, douchegel, shampoo en bodylotion met jullie heerlijke geuren zou ik gelijk kopen! Veel succes met jullie mooie producten.

 25. Janet Janet

  Graag zou ik een heerlijk geurend navulbaar eco wc blokje willen hebben. En graag ook een handcreme/bodycreme met dezelfde geuren voor na het poetsen!

 26. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste mevrouw Kramer, de nieuwe pakken klonteren niet zoals u misschien gewend bent. In het kader van duurzaamheid hebben we ervoor gekozen om de plastic te flessen te vervangen door de dozen. Mvg, The Green Soap Company

 27. Johanna Johanna

  Sedert gisteren een trouwe fan vanuit België erbij, vond de producten bij Intratuin en...wat een Happy geurtje die Jasmijn/sinaasappel. Wat ik nog graag zou zien verschijnen is vaatwaspoeder en Glasreiniger. Misschien ook iets voor de linnenkasten motvrij te houden (vb. kruidenzakjes) wat ook het linnengoed heerlijk laat ruiken.

  Vroeger ging ik in een natuurwinkeltje mijn lege verpakkingen terug bijvullen. Daar stonden grote bidons met kraantje die je dan als klant gewoon zelf kon bijvullen, scheelt een hoop plastic.

  Veel succes

  Vriendelijke groet

  Johanna

 28. Mevr:E Kramer Mevr:E Kramer

  Heb van Unilever gehoord dat u de driehoek producten hebt over genomen, nu wil ik weten waar ik de plastic flessen fijne soda kan kopen het is overal uit de schappen gehaald. Ben ik niet blij mee die pakken worden altijd kei hard. Ik hoop op een antwoord van U. Mevr: E. Kramer

 29. Wien Wien

  Wasmiddel sandalwood-cardamon! Waar istie (gebleven)...een heerlijke geur!! :-))

 30. Kim Kim

  Ik mis een badkamer/kalkreiniger die wel zo eenvoudig te gebruiken is als de allesreiniger. Maak nu wastafel en bad schoon met de allesreiniger, maar vraag me af of die wel zo grondig kalk verwijdert als een speciale reiniger voor de badkamer. Ik word wel erg blij van de geur van de allesreiniger Sandelhout & Kardemom! En verder zou een reiniger voor rvs/chroom heel fijn zijn en een ruiten/glasreiniger. En misschien een grotere verpakking met vaatwastabletten, want ik ben fan!

 31. Carla Carla

  Handzeep (alle geuren), allesreiniger (lavendel en sinaasappel), reinigerspray (lavendel), top! Het wasmiddel (patchouly)... was is schoon maar de geur is weg als mijn was droog is en dat vind ik jammer.

 32. Joke Joke

  Ik zou de allesreiniger en afwasmiddelen graag in 5 liter cans willen, zodat ik de kleinere flessen kan bijvullen. Wij gebruiken het veel in ons bedrijf.

 33. Gulbahar Gulbahar

  Vorig maand was ik in de Blokker aan het winkelen tot mijn verbazing zag ik uw flacons staan. Ik wist niet wat het was maar toen er stond dat het proefdiervrij was, was ik meteen verkocht. Ik heb enkel een handzeep gekocht maar wat rook deze heerlijk en zo zacht voor de huid! Ik ga nog meer van uw merk kopen binnenkort.

 34. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hallo Carlijn, goed nieuws: het wasmiddel en de toiletreiniger verkopen we al ;) Bedankt voor de andere tips.

 35. Carlijn Carlijn

  Hallo Marcel,

  Fan van je producten! Wat ik graag toegevoegd zou zien aan de collectie zijn wasmiddel + verzachter, toiletreiniger, raam- en spiegelreiniger, groene zeep (voor de hardnekkige vlekken) en een verzorgingslijn zou ook geweldig zijn!

 36. Noor Noor

  Hai Marcel, fijne producten en mooie filosofie. Ik mis nog toiletblokjes! En een toiletreiniger met iets van dennengeur. Succes met je bedrijf,
  Noor

 37. nancy van der kam nancy van der kam

  hoi Marcel,vandaag,via Blokker,twee allesreinigers bemachtigd.Wow wat een heerlijke geuren en het maakt supergoed schoon ! Heel blij met deze producten.Ik zou ook graag een roomspray aan de collectie toegevoegd willen :-D en eventueel ook shampoo, douche producten en body lotion .groetjes Nancy

 38. Anne Anne

  Ik mis nog iets om spiegels/ruiten mee schoon te maken, want met de allesreiniger lijkt er een vettig laagje achter te blijven die alleen maar erger wordt als je verder poetst. Misschien zijn het de essentiële oliën? Verder zijn de geuren echt heerlijk. Dus het schoonmaken is echt leuker geworden. Het lijkt wel of mijn huis een parfum op heeft nadat ik heb schoongemaakt :)

 39. ilona ilona

  wat mij heerlijk lijkt om je huis nog lekkerder te laten ruiken is een roomspray of iets dergelijks zodat ik de hele dag de geur kan ruiken

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden