Marcel bij RTL Nieuws

 • Geplaatst op
 • 18
Marcel bij RTL Nieuws

Marcel bij RTL Nieuws!

In de uitzending van het RTL Nieuws van 3 november werd er aandacht besteed aan de overname van schoonmaakmiddelen Driehoek door de Green Soap Company. Marcel Belt werd geïnterviewd in zijn kantoor.

Reacties

 1. Laura Ginsel Laura Ginsel

  Ik heb jaren in de bedrijfscatwring gewerkt en via mijn werk wel eens professionele keukenreiniger gekocht. Waarom kan ik voor de consument niet zulke goede reinigers kopen? Gat in de markt voor je Marcel? Vette aanslag bovenop de kastjes reinig ik nu eigenlijk met een flinke scheut ammonia in het warme water.... Lekker luchtje ruikt anders...... En een goede badkamerreiniger met een lekker luchtje?

 2. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hoi Eveline, bedankt voor je vraag. De producten zijn ook voor de septic tank geschikt.

 3. Evelien van de Velde Evelien van de Velde

  Binnenkort verhuis ik naar een huis waar een septic tank aanwezig is, zijn jullie producten daar ook geschikt voor?

 4. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hi Annette, bedankt voor je vraag. We zijn nog aan het kijken naar welk keurmerk het beste bij ons past. Er zijn er in Europa namelijk nogal wat in omloop. Zodra we daar uit zijn laten we dit weten via onze site en Facebookpagina.

 5. Annette de Brey Annette de Brey

  Ik gebruik diverse producten van Green Soap, de handzeep en het afwasmiddel, ben er erg tevreden over.
  Een tip, de handzeep, daar komt per keer drukken best veel zeep uit. Is er een pompje te bedenken die iets zuiniger is ? Komt misschien ook omdat de zeep behoorlijk dun is.
  En een vraag, jullie ingredienten zijn natuurlijk. Het verbaasd mij dat er dan niet een eco logo op staat.
  Wat is de reden daarvan en komt het er binnenkort op?
  Vriendelijke groeten, Annette

 6. Alma Alma

  Gewoon een flinke klodder groene zeep in je emmertje, wat warm water erbij , even roeren tot het is opgelost, in een lege fles gieten en je hebt je eigen vloeibare groene zeep gemaakt.

 7. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hoi Fanny, dit is geen probleem hoor, je mag de producten hier gewoon voor gebruiken.

 8. FANNY FANNY

  BESTE GREEN SOAP COMPANY,
  Ik gebruik sinds kort de allesreiniger en hanzeep van green soap en vind het heerlijk,vooral de geur en goed voor het milieu.
  Mn favoriete geuren zijn sinaasappel/jasmijn en Cranberries.
  Maar ik heb nu een vraag...we hebben een nieuw keuken besteld met een composiet aanrechtblad,gepolijst. (Graniet,quarks en hars)
  Ik lees hier en daar dat je geen groene zeep mag gebruiken om het ermee schoon te maken,,,
  Graag uw advies.??

 9. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Annemiek, de actie van de Blokker betreft een tijdelijke korting. Nadat die is afgelopen kosten de flessen daar ook gewoon € 3,49. We vinden het vervelend dat je nu pech hebt gehad, maar dit heeft niet te maken met een verschil in inkoopprijs.

 10. Annemiek van der meulen Annemiek van der meulen

  Beste Marcel's greensoap. Ik heb vandaag voor het eerst de handzeep van jullie merk gekocht bij "Waar"in Haarlem. Voor 3.49 .vervolgens loop ik de Blokker in die 2 deuren verderop zit en zie daar de zelfde zeep voor 1.50!. Vervolgens terug naar de winkel "waar" en die deelde mij mee dat hij een heel ander inkoop bedrag heeft dan de Blokker. Ik begrijp dat. Maar ik vind dat vanuit jullie zeer raar. Ik lap de visie die erachter zit dus ook aan mijn laars en voel me in de maling genomen. Voor mij is dit eens maar nooit meer en dat terwijl mij intensie anders was. Erg jammer. Gr annemiek

 11. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Ingrid, heel binnenkort beginnen we met het verkopen van navulverpakkingen van de handzeep. Als je geabonneerd bent op de nieuwsbrief en ons op Facebook volgt houden we je op de hoogte!

 12. Ingrid Rentmeester Ingrid Rentmeester

  Bestaan er ook navulverpakkingen van de handzepen, zodat je niet steeds fles en pomp hoeft weg te gooien? Dat is zelfs nog duurzamer en heel lekker die zepen.

 13. A. Nikkels A. Nikkels

  Ik hoop van harte Marcel, dat je ook met je producten naar alle biologische winkels gaat.
  A.H. is best, maar het kan nog veel beter mijns inziens. De meer milieubewuste winkels met hun klanten missen dit product. Ook hoop ik dat er niet gerotzooit wordt met de geur van de groene zeep. De grondstoffen voor dit product zijn er nog volop wat betekend dat er geen andere samenstelling gezocht hoeft te worden om er meer aan te verdienen. Bovendien heeft het product zich over drie generaties bewezen. Er zijn nu weer varianten op de markt die verschrikkelijk stinken. Helaas heb ik al een andere bestelling via internet gedaan, nog in de oude verpakking.
  Omdat niet een winkel het meer in huis had.... Gelukkig kom je terug met het fijne product. Ik hoop dat het in goede handen is bij jou.

 14. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Beste Trees, het is weer bij Albert Heijn te koop en binnenkort bij veel meer winkels!

 15. M de Waele M de Waele

  Goede middag kunt U mij zeggen wanneer de vloeibare driehoek zeep weer bij Albert Heijn verkrijgbaar is., het is fantastische zeep voor de vloer te dweilen. We missen het!!!

 16. Trees den Haan-Bos Trees den Haan-Bos

  Ik gebuikt altijd Vloeibare Driehoekzeep Maar ik kan het in geen winkel meer vinden Is het uit de handel.zou jammer zijn Het ruikt zo heerlijk
  Gr. Trees

 17. Nathalie Nathalie

  Beste Green Soap Company,

  Allereerst gefeliciteerd met de overname.
  De reden dat ik bij jullie uitgekomen ben, is omdat ik al een aantal weken mis grijp in mijn zoektocht naar de pot groene zeep. Ik dacht, ik ga eens Google'n. Zo kwam ik erachter dat jullie het overgenomen hebben.
  Hebben jullie al enig idee wanneer ik de potten weer kan vinden in de schappen?
  Heel hartelijk dank alvast.

  Hartelijke groet,
  Nathalie

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden