NU IN DE WINKEL: Marcel's Green Soap toiletblokken

 • Geplaatst op
 • Door Marcel's Green Soap
 • 15
NU IN DE WINKEL: Marcel's Green Soap toiletblokken

De eerste eco-toiletblokken!

Geduld is een schone zaak, maar ze zijn er nu toch echt: het eerste eco toiletblok! Met een heerlijke nieuwe geur: geranium & citroen. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel winkels en ook te bestellen in de webwinkel. Vanaf nu kan iedereen de pot op!

Reacties

 1. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  De geur wordt zeker minder sterk. Het toiletblok is zo gemaakt dat het binnen 28 dagen compleet is afgebroken, er is dan niets van over. Het is alsnog natuurlijk niet de bedoeling dat je het toiletblok opeet :)

 2. Marlien Marlien

  Beste Marcel,
  Ik heb 2 toiletblokken gekocht en vandaag in de toiletpotten gehangen. Ik vind persoonlijk de geur erg sterk... dit zal misschien in de loop van de week minder worden hoop ik?
  Ik vraag mij wel af, zitten er geen kankerverwekkende stoffen in? Tegenwoordig zit dan namelijk in veel producten...soms ook in "natuurlijke"... vandaar mijn vraag!

  Alvast bedankt voor uw antwoord!

 3. Mariann Mariann

  Gaan jullie ook toiletblokjes ontwikkelen die in de spoelreservoir kunnen? Je kantelt de spoelknop naar voren en daar stop je dan een blokje in. Veel nieuwe wc‘s zijn tegenwoordig uitgerust hiermee.

 4. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hoi Ingrid, het toiletblok is geschikt voor septic tanks. Ik snap je verwarring over de combinatie natuurlijk en het gevarensymbool. Het werkt echter als volgt: als je het allemaal in één keer erin zou dumpen zou het schadelijk zijn. Daarom moet het op de verpakking. Het wordt nu echter in 250 spoelbeurten met water vermengd erdoorheen gespoeld. Dan is het niet schadelijk.

 5. Ingrid Ingrid

  Is dit toiletblok geschikt voor septic tanks? Ik zie het namelijk nergens vermeld staan. Uiteraard verwacht ik van wél omdat alles 100% afbreekbaar is volgens de verpakking. Overigens blijf ik ecologisch en gevaar symbolen niet combineren. Het moet allemaal puur natuurlijk zijn maar tóch is het product schadelijk voor het in water levende organismen met langdurige gevolgen!!! De informatie is tegenstrijdig en hierdoor ben ik terughoudend om het blok in mijn wc te hangen ... en ik was juist zo blij dat er eindelijk een eco toiletblok te krijgen is. Ik koop nog liever de septic tank vriendelijke houder met navullingen van de AH.

 6. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hoi Nicole, we zijn bezig met de hervulbare blokjes. Zodra we ze hebben laten we het via onze social media en nieuwsbrief :)

 7. Nicole Metz Nicole Metz

  Mooi dat dit product er is! Maar dat er geen losse blokjes te koop zijn is echt n gemis! Wanneer komen ze op de markt?
  Elke keer dit plastic weggooien, ook al is het van gerycled plastic, is immers niet zo duurzaam. (Misschien zelfs minder duurzaam dan een regulier merk, wanneer je daarvan langdurig hetzelfde houdertje gebruikt?)

 8. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hoi Fieke, niet binnen afzienbare tijd. We snappen je punt, wie weet brengen we dit in de toekomst wel op de markt. Het plastic is al gemaakt van 100% gerecycled plastic en opnieuw te recyclen, dus daar boeken we al winst.

 9. Fieke Sanberg Fieke Sanberg

  Beste mensen,
  Tot mijn verbazing verkoopt de Groene winkel in Zeist geen navullingen voor het toiletbloc. Ik zie nu op de site dat die ook (nog?) niet bestaan. Dat betekent dat ik, iedere keer als de zeepjes op zijn, de plastic houder weg moet gooien. Dat vind ik niet duurzaam, dus dat ga ik niet doen. Maar ik wil wél graag een eco-toiletbloc. Is die misschien binnen afzienbare tijd beschikbaar???

 10. marcel belt marcel belt

  Hoi Martien,

  Wij verkopen geen navulling voor het toiletblok. Wellicht wel een goed idee voor de toekomst!

 11. Martien Martien

  Hallo, verkopen jullie ook navullingen, of moet ik elke keer zon nieuwe plastic houder aanschaffen?

 12. marcel belt marcel belt

  De geurstoffen in de toiletblokken zijn samengesteld uit etherische oliën en kunstmatige ingrediënten. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van geurstoffen, moeten deze altijd als parfum om het etiket vermeld te worden. Het is zeker niet zo dat kunstmatige geurstoffen schadelijker zijn voor mens en milieu: etherische oliën, zoals bijvoorbeeld sinaasappelolie, kunnen juist zeer toxisch zijn. Wij hebben ervoor gekozen een combinatie van beide stoffen te gebruiken, om een zo veilig mogelijk en lekker ruikend product te maken. U kunt het product dus gerust gebruiken!

 13. Antoinette Antoinette

  Vanochtend heb ik dit bij Ekoplaza gekocht zonder de ingrediënten te checken, maar omdat ik de geur veel te sterk en ook niet natuurlijk vond ruiken ben ik als nog naar de ingrediënten gaan kijken en zie ik o.a. parfum in deze lijst staan, bovendien kreeg ik al snel hoofdpijn. Is dit echt wel veilig om in te ademen?

 14. marcel belt marcel belt

  Hoi Angelina,

  Je kan de toiletblokken nu al bestellen op de website:
  https://www.marcelsgreensoap.com/nl/toiletblok-geranium-citroen.html

  Groetjes,
  Marcel

 15. Angelina van Brussel Angelina van Brussel

  Hallo, wanneer kan ik de Green-soap toiletblokjes bestellen, ik zie er vol ongeduld naar uit om ze te proberen!!!!
  Vriendelijke groet.

 16. Marcel's Green Soap Marcel's Green Soap

  Hoi Jorren, bedankt voor de tip! Onze R&D afdeling gaat kijken wat de mogelijkheden zijn.

 17. Jorren Schauwaert Jorren Schauwaert

  Hi, kennen jullie de PeelPioneers (https://peelpioneers.nl/). In mijn ogen een fantastische manier om jullie citrusingredient van te voorzien! Ik zie graag tegemoet hoe jullie hier tegenover staan.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden