• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geuren

Basilicum & Vetiver gras

 

Het frisse en kruidige van basilicum gecombineerd met de aardse geur van vetiver gras. Volgens de Italianen geeft basilicum je vertrouwen en energie (Aha! Dus daarom houden ze nooit hun mond).

 

 

 

Patchouli & Cranberry

Patchouli heeft een zoete, kruidig-aardeachtige geur, geschikt om ongewenste luchtjes te bestrijden. In de sixties was patchouli daarom ook populair (het maskeerde de geur van een ondeugend sigaretje). We hebben patchouli ondersteund met het fris-zure van cranberry.

Sandelhout & Kardemom

Sandelhout is een veelgebruikt ingrediënt in parfums, en geliefd bij tree-huggers zoals Marcel. De aardse, houtige noot vormt een goede basis voor inspirerende geurcomposities. Het oriëntaalse zoet-kruidige aroma van kardemom sluit hier mooi bij aan.

Jasmijn & Sinaasappel

Jasmijn heeft een mysterieus, bedwelmend parfum, en schijnt ook een sterk afrodisiacum te zijn. Sinaasappel voegt hieraan de broodnodige nuchterheid en frisheid toe. We zijn hier tenslotte om schoon te maken.

Lavendel & Kruidnagel

Een spannende en onverwachte combinatie van oma’s linnenkast (lavendel; rustgevend en stress-verminderend) en kruidnagel (kruidig en pittig)... Kijk, als ze het in Indonesië in hun sigaretten stoppen, dan doen wij het toch lekker in ons schoonmaakmiddel? Ja toch?

Radijs & Bergamot

De geur van radijs is pittig en peperachtig. In deze geur hebben we de radijs aangevuld met bergamot. Deze sinaasappelolie uit het Noord Italiaanse Bergamo (dank je, Wikipedia) geeft het een stevige citrus noot, maar ook iets zoets.