• Tous les produits ont été ajoutés à votre panier.

Spray Tout Usage Santal & Cardamome (500ml)

€3,49
Le Spray Tout Usage Santal & Cardamome pour un nettoyage express. À base de savon végétal. Comme tous les produits de Marcel's Green Soap, le Spray Tout Usage ne contient pas d'agents colorants, de parabènes, de phosphates, de chlore, d’ammoniaque ou d'
Commandé avant , livré demain! Vous avez: 03:39 heures
Spray Tout Usage Santal & Cardamome (500ml)

Spray Tout Usage Santal & Cardamome (500ml)

Si vous avez l'impératif incontrôlable de tout nettoyer en une fois (et le besoin de sentir une de nos combinaisons de senteurs délicieuses) mais vous manquez de temps: attrapez rapidement notre spray de nettoyant tout usage et vivez l'expérience du nettoyage pratique. De surcroît, vous pourrez même attendre avec impatience votre prochaine séance d'ici une semaine.

Durable

Comme tous les produits de Marcel's Green Soap, le Spray Tout Usage ne contient pas d'agents colorants, de parabènes, de phosphates, de chlore, d’ammoniaque ou d'acides. Riche en bons ingrédients naturels, au moins 97% biodégradable.

Un domicile frais et propre en un rien de temps

Le Santal est un ingrédient de parfum très courant et adoré par les écolos comme Marcel. Le parfum terreux et boisé offre une excellente base pour inspirer les compositions parfumées. L’arôme oriental, doux et épicé de la Cardamome complémente cela à la perfection.

Évaluations
Évaluations
5 étoile(s) selon 21 évaluation(s)
Marin 11-04-2019
Évaluations

Geweldige reiniger, maakt prima schoon en ruikt heel lekker, je krijgt inderdaad zin in schoonmaken.

Carol 05-04-2019
Évaluations

Multi-purpose cleaner that performs really well. Leaves all types of surfaces shilling brightly and smear free.
Wouldn't be without it!

Corinna Seemüller 12-11-2018
Évaluations

Ich liebe diesen Allzweckreiniger, habe damit sogar schon Fenster und Spiegel geputzt, absolut streifenfrei!

Sanne W. 24-08-2018
Évaluations

Genialer Duft, super Reinigungskraft.

Ankie 20-08-2018
Évaluations

Echt een top product met een heerlijke geur. Haalt ook de kalkaanslag in de douchekabine goed weg. Is er een manier om de fles te hervullen? Bijvoorbeeld door jullie allesreiniger in de fles te mengen met wat water? En welke verhouding moet ik dan gebruiken?

Len Gebruers 07-07-2018
Évaluations

Ik vind deze spray echt ideaal! Hij ruikt heel lekker, natuurlijk en fijn voor het milieu. Perfecte combi :)

Evy 07-07-2018
Évaluations

Sinds deze spray in mijn keuken staat is nog geen enkele vlek veilig. Ik zou bijna op zoek gaan naar een vieze plek omdat de geur zo lekker ruikt. En de geur blijft zelfs een dag later hangen!

Evy 07-07-2018
Évaluations

Sinds deze spray in mijn keuken staat is geen enkele vlek nog veilig. Ik zou bijna op zoek gaan naar een vlek, omdat de geur zo lekker ruikt. De geur blijft zelfs een dag later nog hangen!

Wietske Geijteman 02-07-2018
Évaluations

Dit was het eerste product waarmee ik in aanraking kwam van Marcels greensoap en naast de fijne geur werkt het ook een stuk beter dan het schoonmaakmiddel wat ik in de badkamer had staan op dat moment. Met twee kleine kinderen gaat er nogal wat doorheen dus het feit dat dit compleet biologisch en afbreekbaar is is een erg fijn idee dat ik de wereld weer wat mooier voor ze achterlaat.

Edith Rottberger 06-06-2018
Évaluations

Marcels Green Soap egal welches Produkt reinigt super und der Duft ist unschlagbar

Pamela M. 10-05-2018
Évaluations

Onze schoonmaak favoriet. De geur en het gemak, deze spray gebruiken we echt dagelijks!

Heidi 08-01-2018
Évaluations

Wat een heerlijk produkt!! We hebben verschillende produkten en ik vind ze allemaal top! Zelfs mijn oudste zoon, die uit huis is, krijgt van mij deze spray en handenwas mee. Heerlijk !!

Linda Legzdina 18-09-2017
Évaluations

Dit is mijn favoriet vanaf de eerste dag :) nooit meer andere merken thuis! En geurtje :) Perfect voor ons..

Karin Bakkers 20-08-2017
Évaluations

Tot hiertoe ben ik heel blij met de producten van Marcel’s soap. Ze geuren verrukkelijk en maken goed schoon. Ik wacht met smart op een goede ontvetter en toiletreiniger. Sommige producten kan ik bij mijn drogist kopen dus dat is wel zo handig. Het enige nadeel is dat het wel zeepresten achterlaat dus iedere keer probeer ik minder te gebruiken , wat juist weer goed is voor portemonnee en milieu. Ook de persoonlijke aandacht van Marcel voor de klant spreekt mij zeer aan. Succes verder!

Candy 17-08-2017
Évaluations

Deze geur is mijn favoriet! Heerlijk om hiermee te poetsen. De Allesreiniger poetst evengoed als andere producten.

Cynthia 16-08-2017
Évaluations

Het ruikt heerlijk en zelfs oude vlekken van mijn huisdieren kreeg ik ermee uit. Makkelijke dop ook,je kunt heel plaatselijk sprayen of wat wijder.

Floor 16-08-2017
Évaluations

Mijn favoriet! De geur blijft lang hangen en maakt goed schoon!

Tamara 05-07-2017
Évaluations

Schoonmaken wordt haast een feestje met deze heerlijke geur; love it!

Michelle V 01-05-2017
Évaluations

Deze allesreiniger ruikt echt zó lekker! Het is een feest om schoon te maken. hij maakt ook daadwerkelijk goed schoon. vet en vuil is zo af van de oppervlakken waarop je 'm gebruikt.

Jan Harko Post 13-02-2017
Évaluations

Maakt niet alleen goed schoon maar ook MOOI schoon. Alles krijgt een warme glans die met chemische reinigingsmiddelen niet te evenaren is. En nog een voordeel: je kunt tijdens het poetsen gewoon doorademen, zo lekker en natuurlijk ruikt het.

Andy M 04-06-2016
Évaluations

Great smell, makes me want to clean more often :) And it does clean really well! Unique product, a pleasure to use. Thanks Marcel

5 étoile(s) selon 21 évaluation(s)