• Tous les produits ont été ajoutés à votre panier.

Spray Tout Usage Patchouli & Canneberge (500ml)

€3,49
Le Spray Tout Usage Patchouli & Canneberge pour un nettoyage express. À base de savon végétal. Comme tous les produits de Marcel's Green Soap, le Spray Tout Usage ne contient pas d'agents colorants, de parabènes, de phosphates, de chlore, d’ammoniaque ou
Commandé avant , livré demain! Vous avez: 03:39 heures
Spray Tout Usage Patchouli & Canneberge (500ml)

Spray Tout Usage Patchouli & Canneberge (500ml)

Si vous avez l'impératif incontrôlable de tout nettoyer en une fois (et le besoin de sentir une de nos combinaisons de senteurs délicieuses) mais vous manquez de temps: attrapez rapidement notre spray de nettoyant tout usage et vivez l'expérience du nettoyage pratique. De surcroît, vous pourrez même attendre avec impatience votre prochaine séance d'ici une semaine.

Riche en bons ingrédients naturels

Comme tous les produits de Marcel's Green Soap, le Spray Tout Usage ne contient pas d'agents colorants, de parabènes, de phosphates, de chlore, d’ammoniaque ou d'acides. Riche en bons ingrédients naturels, au moins 97% biodégradable.

Un domicile frais et propre en un rien de temps

Le Patchouli a une odeur douce, épicée et terreuse, très efficace contre les odeurs indésirables. Dans les années soixante, le patchouli était souvent utilisé pour masquer l'odeur de la vilaine cigarette. Nous avons complémenté le Patchouli avec la qualité fraîche et acide de la Canneberge.

Évaluations
Évaluations
4.95 étoile(s) selon 15 évaluation(s)
Sophie G 19-08-2019
Évaluations

Ruikt heeeeerlijk (dit is mijn favoriete geur van alle Marcel producten) en de geur blijft ook nog eens lang na het schoonmaken hangen! Maakt goed schoon en laat alles heerlijk fris achter!

Victoria Alvarez Sanchez 16-09-2018
Évaluations

Het is mijn favoriet!! het is bovendien een plezier om ermee schoon te maken!!

Helma van Wanrooij 08-05-2018
Évaluations

Met een spray schoonmaken vind ik altijd prettig. Gewone reiniger en spray met dezelfde heerlijke geur, verantwoord én goed reinigend vind ik prefect.

Anouk 22-12-2017
Évaluations

Wat ruikt deze spray lekker zeg! En de geur blijf je ook nog een tijd na ruiken! Het belangrijkste is natuurlijk dat hij goed schoonmaakt, en dat doet deze allesreiniger spray! Zo fijn dat terwijl ik mijn huis schoonmaak, ook iets goeds voor de wereld doe.

Clara 08-12-2017
Évaluations

Heerlijke geur, fijn om mee schoon te maken!

Marja Peterse 03-10-2017
Évaluations

Een hele fijne, heerlijk ruikende allesreiniger in de vorm van een makkelijke spray. Maakt zeer goed schoon , maar doet meer...je word vrolijk van die zeer prettig ruikende spray. Schoonmaken wordt een pleziertje.

Marlon Ballast 07-09-2017
Évaluations

Echt mijn favoriet! Een beetje een zoete, bloemige geur. Maakt goed schoon en handig in gebruik.

San 17-08-2017
Évaluations

Een feest om te gebruiken, maakt prima schoon en de geur is heerlijk

Bettina de Groot 04-07-2017
Évaluations

Heerlijk product om mee schoon te maken, de geur is subtiel en zeker niet overheersend wat je misschien in eerst instantie zou verwachten. De geur is natuurlijk en zoveel beter dan de chemische producten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om producten te gebruiken die het milieu het minste tot niet aantasten en dan ook nog goed schoonmaken. Dit product is dat zeker.

Maria 03-07-2017
Évaluations

Maakt super schoon, makkelijk in gebruik en die geur..overheerlijk. hele huis ruikt schoon!

Alexandra 03-05-2017
Évaluations

Echt een fijn en schoon product met een heerlijke geur! Ik vind het erg belangrijk om geen chemicaliën in huis te gebruiken en daarom kies ik graag voor deze spray.

Anneke Hoekstra 02-05-2017
Évaluations

Ik was de producten van marcel's green soap in loods 5 al tegen gekomen. Ik ben gek op heerlijke geurtjes in huis en in combinatie met 'green' een mix made in Heaven voor mij. Snel wat aan de geurtjes geroken maar ik had in alle haast niks meegenomen.... een paar weken later kwam marcel's op Facebook voorbij. Nu moest ik het wel proberen! Ik ben dol op patchouli en heb deze in combinatie met cranberry aangeschaft. En ik ben blij! Schoonmaken is echt een feestje met deze producten. Het ruikt heerlijk en werkt ook nog eens perfect. Even een snelle poets met de spray, doekje erover klaar!

Rachel 02-05-2017
Évaluations

Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik dit product kocht ik nogal twijfelde over de geur combinaties. Maar ik zocht nou eenmaal een "goed" schoonmaakproduct dus ik bestelde het alsnog. Ik ben blij dat ik het gedaan heb want 1 het doet zn werk goed en 2 het ruikt zo onwijs lekker! De geur blijft ook best lang hangen, heerlijk! Ik raad dit product aan iedereen aan!

Carola Soulje 01-05-2017
Évaluations

Helemaal super! Maakt goed schoon, ruikt lekker. Makkelijk en zuinig in gebruik. Me happy.

Claudia 01-05-2017
Évaluations

fijn, zelfs mijn natuurstenen wastafel waarvoor ik een speciaal reinigings product kocht wordt mooi zonder dat het aantast!

4.95 étoile(s) selon 15 évaluation(s)