• Tous les produits ont été ajoutés à votre panier.

Spray Tout Usage Basilic & Herbe de Vétiver (500ml)

€3,49
Spray Tout Usage Basilic & Herbe de Vétiver pour un nettoyage express. À base de savon végétal. Riche en bons ingrédients naturels, 99% biodégradable.
Commandé avant , livré demain! Vous avez: 03:39 heures
Spray Tout Usage Basilic & Herbe de Vétiver (500ml)

Spray Tout Usage Basilic & Herbe de Vétiver (500ml)

Si vous avez l'impératif incontrôlable de tout nettoyer en une fois (et le besoin de sentir une de nos combinaisons de senteurs délicieuses) mais vous manquez de temps: attrapez rapidement notre spray de nettoyant tout usage et vivez l'expérience du nettoyage pratique. De surcroît, vous pourrez même attendre avec impatience votre prochaine séance d'ici une semaine.

Durable

Comme tous les produits de Marcel's Green Soap, notre Spray Tout Usage ne contient pas d'agents colorants, de parabènes, de phosphates, de chlore, d’ammoniaque ou d'acides. Riche en bons ingrédients naturels, 99% biodégradable.

Un domicile frais et propre en un rien de temps

La qualité fraîche et épicée du Basilic combinée avec l'odeur de terre de l'herbe de Vétiver. Selon les Italiens, le Basilic booste votre confiance et énergie (Ah! Voilà pourquoi ils ont tant d'énergie pour communiquer!)

Évaluations
Évaluations
5 étoile(s) selon 9 évaluation(s)
Loreen 06-05-2018
Évaluations

Hij ruikt zo heerlijk! En maakt goed schoon! Voorheen een laagje dettol en water in een spray en zo maakte ik schoon... maar dit... geen dettol meer ;)

Isa 09-03-2018
Évaluations

Mijn favoriete geur van allemaal, ik vind het net parfum als ik aan het schoonmaken ben. Ik hoop dat van deze geur ook de handzeep, wasmiddel en allesreiniger van gemaakt gaan worden. Verder zeer tevreden over de spray, zuinig in gebruik en maakt goed schoon!

Brenda 25-11-2017
Évaluations

Goed geconcentreerd, daardoor zuinig in gebruik. Heerlijke geur.

Sheila 02-10-2017
Évaluations

Op de libelle zomerweek voor het eerst kennis gemaakt met de producten van Marcel. Eenmaal thuis gelijk verkocht. Heerlijke geur en maakt goed schoon.

Marlon Ballast 07-09-2017
Évaluations

Aparte en toch heerlijke geur! Geen standaard geur en daarom ook zo fijn. Erg handig in gebruik en maakt super goed schoon!

Corine 04-09-2017
Évaluations

Gekregen uit een give away. Heel blij mee maakt goed schoon! De geur is fantastisch

St. Zwerfkatten IJmuiden 25-07-2017
Évaluations

In onze kattenopvang moeten we vreselijk veel en goed schoonmaken. Ik gebruikte eerst altijd zware chemische rotzooi, tot ik enorm last van eczeem aan mijn handen kreeg. Van vrienden kreeg ik o.a. deze handzeep met de tip hier op over te stappen. Sindsdien ben ik fan van Marcels producten. Het maakt allemaal goed schoon, en zelfs braak- en urineresten worden verwijderd! En alles ruikt heerlijk, met name deze geur met Vetiver. Zalig!

Thea 05-07-2017
Évaluations

De producten van Marcel zijn fijn in gebruik en ruiken heerlijk. Geen chemische luchtjes meer na het schoonmaken. En heel belangrijk vind ik dat ze bijna geheel afbreekbaar zijn. Het gaat niet alleen om nu, maar ook voor de aarde van onze kinderen!

Tessa 02-05-2017
Évaluations

Werkt heel goed, ook hele vette oppervlakken worden prima schoon, en het ruikt heerlijk! Ik ga er echt vaker van schoonmaken.

5 étoile(s) selon 9 évaluation(s)