• Tous les produits ont été ajoutés à votre panier.

Liquide Vaisselle Orange & Jasmin (500 ml)

€3,49
À base de savon végétal. Un liquide vaisselle respectueux de l'environnement mais coriace contre les graisses et les saletés. Enrichi avec de l'huile d'Orange, de Jasmin et de Tournesol biologiques.
Commandé avant , livré demain! Vous avez: 03:39 heures
Liquide Vaisselle Orange & Jasmin (500 ml)

Liquide Vaisselle Orange & Jasmin (500 ml)

À base de savon végétal. Respectueux de l’environnement mais sans merci sur les plats graisseux ou les tâches incrustées. Avec des huiles biologiques et des parfums délicieux, afin de transformer le nettoyage de la vaisselle en une "expérience fragrante". Puis, une fois dans cette expérience d'immersion de senteurs, votre peau sera nourrie par les ingrédients de ce liquide vaisselle. Dans mon cas, j'ai toujours hâte de faire la vaisselle!

Riche en bons ingrédients naturels

Comme tous les produits de Marcel's Green Soap, notre liquide vaisselle ne contient pas d'agents colorants, de parabènes, de phosphates, de chlore, d’ammoniaque ou d'acides. Riche en bons ingrédients naturels, au moins 97% biodégradable.

Délicieusement Sensuel

Le Jasmin a un parfum mystérieux et envoûtant. De plus, il aurait également des propriétés aphrodisiaques... L'Orange rajoute une touche de sobriété et de fraîcheur. Après tout, nous devons nettoyer...

Évaluations
Évaluations
4.75 étoile(s) selon 20 évaluation(s)
Marin 11-04-2019
Évaluations

Wij hebben geen vaatwasser dus doen alles met de hand, dit afwasmiddel ontvet prima maakt goed schoon en het luchtje is heerlijk en blijft heel lekker lang aan je handen hangen.

Joyce 02-07-2018
Évaluations

Met deze heerlijk geurende afwasmiddel wordt het afwassen bijna leuk! ;) En hij maakt ook nog eens gewoon goed schoon!

Natasja 02-07-2018
Évaluations

Wat een heerlijk afwasmiddel! Die geur, daar wil ik wel 20x p dag in afwassen ;)

Jana 08-06-2018
Évaluations

Dies war meine erstes Produkt von Marcel und seitdem bin ich "in love". Es reinigt super, riecht wunderbar und dazu sieht es auch noch stylish in der Küche aus. Mittlerweile habe ich fast die ganze Palette an Produkten zu Hause!!!

Tina 05-06-2018
Évaluations

Tolles Produkt mit fantastischem Duft!

Rainer 05-06-2018
Évaluations

auch das Geschirrspülmittel ist klasse, reinigt problemlos sogar angebrannte Töpfe und duftet sehr gut...

Ellis Nieuwenhuis 12-05-2018
Évaluations

Heel zuinig in gebruik! Maakt goed schoon en de afwas is helemaal niet erg meer om te doen!

D. Batenburg 14-03-2018
Évaluations

Wat een heerlijke geur en goed product, erg blij mee!

Nynke 28-02-2018
Évaluations

Ruikt net als de andere producten heerlijk. Maakt goed schoon en daar gaat het uiteindelijk om.

Patricia 28-02-2018
Évaluations

Weinig nodig. Vind alleen de geur een beetje aanwezig. Maar dat kan persoonlijk zijn. Onze dochter vind hem weer heerlijk.

Henriette 08-12-2017
Évaluations

Toen ik dit afwasmiddel voor het eerst gebruikte deed ik teveel in het water en proefde de volgende dag geparfumeerde koffie. Dat was niet lekker dus werd ik wijzer en gebruik nu één theelepeltje per volle bak. Misschien is dat ook nog teveel? Het maakt in ieder geval perfect schoon en droogt mooi op.

Maretta 08-12-2017
Évaluations

Heerlijke geur, schone vaat en zachte handen! Super!

Rikje Thie 08-12-2017
Évaluations

Ik ben echt zoo blij met dit afwasmiddel. Ruikt lekkerder, goed voor milieu en je kunt echt met heel weinig een afwasje doen. Heel duurzaam.

HK 16-08-2017
Évaluations

Een ecologisch afwasmiddel met een goede reinigingskracht! Daar was ik naar op zoek en in vergelijking met andere merken die ik heb gebruikt zijn deze toch zuiniger in gebruik. Het ruikt trouwens heerlijk, maakt het afwassen toch een stuk leuker!

Karen 05-08-2017
Évaluations

Vanaf de eerste kennismaking ben ik groot fan van dit heerlijk geurende afwasmiddel en het is ook zuinig in gebruik. De flacon is mooi vormgegeven. Ik heb wel een afwasmachine, maar was nu net zo lief af met de hand en neem dan gelijk het aanrecht en de tegels mee. Maar gelukkig is deze geur er nu ook in de allesreiniger. Fijn dat de producten bij de Ekoplaza te koop zijn, helaas zijn niet alle geuren daar beschikbaar.

St. Zwerfkatten IJmuiden 25-07-2017
Évaluations

In onze kattenopvang moeten we vreselijk veel en goed schoonmaken. Ik gebruikte eerst altijd zware chemische rotzooi, tot ik enorm last van eczeem aan mijn handen kreeg. Van vrienden kreeg ik o.a. dit afwasmiddel dat zelfs aangekoekt kattenvoer uit de bakjes verwijderd! En alles ruikt heerlijk, zonder overheersend te zijn. Klein minpuntje: dit afwasmiddel had naar mijn mening iets dikker mogen zijn; ik schiet nu nog wel eens uit en gebruik dan te veel...

Deepak 16-07-2017
Évaluations

Wonderful product!!cleans well and smell' s natural!!

Joke 08-05-2017
Évaluations

Ruikt heerlijk en je hebt echt niet veel nodig voor een schone vaat

Marinka 06-05-2017
Évaluations

Werkt goed en ruikt heerlijk. Ik ben er heel blij mee.

Rachel 02-05-2017
Évaluations

Wat een heerlijke afwasmiddel zeg! Hij ruikt heerlijk en hier had ik toch enigsinds mijn twijfels over. Als mijn afwasmiddel op is koop ik ze meteen in meerdere geuren.

4.75 étoile(s) selon 20 évaluation(s)