• All products are added to your cart.

All Purpose Spray Patchouli & Cranberry

€3,49
Patchouli & Cranberry All Purpose spray, for a quick cleanup in between.

Based on herbal soap. Like all Marcel’s Green Soap products, our All Purpose Spray contains no coloring agents, parabens, phosphates, chlorine, ammonia or acids. Full of natural
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
All Purpose Spray Patchouli & Cranberry

All Purpose spray Patchouli & Cranberry (500 ml)

If you feel that uncontrollable urge to do the cleaning (plus have the need to experience one of our beautiful scent combinations), but you’re a little short of time: quickly grab the all-purpose cleaner spray bottle and do a nice in-between cleaning job. While doing that, you can already look forward to doing the big cleaning later in the week.

Full of natural ingredients

Like all Marcel’s Green Soap products, our All Purpose Spray contains no coloring agents, parabens, phosphates, chlorine, ammonia or acids. Full of natural ingredients, at least 97% biodegradable.

A fresh scenting house in just 1 sweep

Patchouli has a sweet and spicy-earthy smell, effective against unwanted odours. In the sixties, patchouli was particularly popular for masking the smell of a naughty cigarette. We have complimented Patchouli with the fresh-acidic quality of Cranberry.

 

Reviews
Reviews
4.95 stars based on 15 reviews
Sophie G 19-08-2019
Reviews

Ruikt heeeeerlijk (dit is mijn favoriete geur van alle Marcel producten) en de geur blijft ook nog eens lang na het schoonmaken hangen! Maakt goed schoon en laat alles heerlijk fris achter!

Victoria Alvarez Sanchez 16-09-2018
Reviews

Het is mijn favoriet!! het is bovendien een plezier om ermee schoon te maken!!

Helma van Wanrooij 08-05-2018
Reviews

Met een spray schoonmaken vind ik altijd prettig. Gewone reiniger en spray met dezelfde heerlijke geur, verantwoord én goed reinigend vind ik prefect.

Anouk 22-12-2017
Reviews

Wat ruikt deze spray lekker zeg! En de geur blijf je ook nog een tijd na ruiken! Het belangrijkste is natuurlijk dat hij goed schoonmaakt, en dat doet deze allesreiniger spray! Zo fijn dat terwijl ik mijn huis schoonmaak, ook iets goeds voor de wereld doe.

Clara 08-12-2017
Reviews

Heerlijke geur, fijn om mee schoon te maken!

Marja Peterse 03-10-2017
Reviews

Een hele fijne, heerlijk ruikende allesreiniger in de vorm van een makkelijke spray. Maakt zeer goed schoon , maar doet meer...je word vrolijk van die zeer prettig ruikende spray. Schoonmaken wordt een pleziertje.

Marlon Ballast 07-09-2017
Reviews

Echt mijn favoriet! Een beetje een zoete, bloemige geur. Maakt goed schoon en handig in gebruik.

San 17-08-2017
Reviews

Een feest om te gebruiken, maakt prima schoon en de geur is heerlijk

Bettina de Groot 04-07-2017
Reviews

Heerlijk product om mee schoon te maken, de geur is subtiel en zeker niet overheersend wat je misschien in eerst instantie zou verwachten. De geur is natuurlijk en zoveel beter dan de chemische producten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om producten te gebruiken die het milieu het minste tot niet aantasten en dan ook nog goed schoonmaken. Dit product is dat zeker.

Maria 03-07-2017
Reviews

Maakt super schoon, makkelijk in gebruik en die geur..overheerlijk. hele huis ruikt schoon!

Alexandra 03-05-2017
Reviews

Echt een fijn en schoon product met een heerlijke geur! Ik vind het erg belangrijk om geen chemicaliën in huis te gebruiken en daarom kies ik graag voor deze spray.

Anneke Hoekstra 02-05-2017
Reviews

Ik was de producten van marcel's green soap in loods 5 al tegen gekomen. Ik ben gek op heerlijke geurtjes in huis en in combinatie met 'green' een mix made in Heaven voor mij. Snel wat aan de geurtjes geroken maar ik had in alle haast niks meegenomen.... een paar weken later kwam marcel's op Facebook voorbij. Nu moest ik het wel proberen! Ik ben dol op patchouli en heb deze in combinatie met cranberry aangeschaft. En ik ben blij! Schoonmaken is echt een feestje met deze producten. Het ruikt heerlijk en werkt ook nog eens perfect. Even een snelle poets met de spray, doekje erover klaar!

Rachel 02-05-2017
Reviews

Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik dit product kocht ik nogal twijfelde over de geur combinaties. Maar ik zocht nou eenmaal een "goed" schoonmaakproduct dus ik bestelde het alsnog. Ik ben blij dat ik het gedaan heb want 1 het doet zn werk goed en 2 het ruikt zo onwijs lekker! De geur blijft ook best lang hangen, heerlijk! Ik raad dit product aan iedereen aan!

Carola Soulje 01-05-2017
Reviews

Helemaal super! Maakt goed schoon, ruikt lekker. Makkelijk en zuinig in gebruik. Me happy.

Claudia 01-05-2017
Reviews

fijn, zelfs mijn natuurstenen wastafel waarvoor ik een speciaal reinigings product kocht wordt mooi zonder dat het aantast!

4.95 stars based on 15 reviews