• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.

Allesreiniger- Spray Sandelholz und Kardamom (500 ml)

€3,49
Allesreiniger- Spray Sandelholz und Kardamom (500 ml) , für eine schnelle Reinigung zwischendurch, basierend auf Kräuterseife. Voller natürlicher Zutaten, mindestens 97% biologisch abbaubar.
Bestellt für , morgen zu Hause! Du hast noch: 03:39 stunden
Allesreiniger- Spray Sandelholz und Kardamom (500 ml)

Allesreiniger- Spray Sandelholz und Kardamom (500 ml)
Wenn Sie den unkontrollierbaren Drang verspüren, die Reinigung zu machen (und gleichzeitig eine unserer schönen Duftkombinationen erleben möchten), Sie aber nur wenig Zeit haben: Schnappen Sie sich schnell die Allesreiniger-Sprühflasche und reinigen Sie das Haus schnell und einfach. Währenddessen können Sie sich bereits auf die große Reinigung später in der Woche freuen.
 
Nachhaltig
Wie alle Marcel Green Soap Produkte enthält unser Allesreiniger-Spray keine Farbstoffe, Parabene, Phosphate, Chlor, Ammoniak oder Säuren. Voller Zutaten, die auf der Natur basierne, mindestens 97% biologisch abbaubar.
 
Ein frisch duftendes Haus mit nur 1 Spritzer
Sandelholz ist ein häufig verwendeter Bestandteil in Parfums und beliebt bei Baumliebhabern, wie Marcel. Die erdige, holzige Note ist eine gute Basis für inspirierende Duftkompositionen. Das orientalische, süß-würzige Aroma von Kardamom passt gut dazu.

Bewertungen
Bewertungen
5 Sterne basierend auf 21 Bewertungen
Marin 11-04-2019
Bewertungen

Geweldige reiniger, maakt prima schoon en ruikt heel lekker, je krijgt inderdaad zin in schoonmaken.

Carol 05-04-2019
Bewertungen

Multi-purpose cleaner that performs really well. Leaves all types of surfaces shilling brightly and smear free.
Wouldn't be without it!

Corinna Seemüller 12-11-2018
Bewertungen

Ich liebe diesen Allzweckreiniger, habe damit sogar schon Fenster und Spiegel geputzt, absolut streifenfrei!

Sanne W. 24-08-2018
Bewertungen

Genialer Duft, super Reinigungskraft.

Ankie 20-08-2018
Bewertungen

Echt een top product met een heerlijke geur. Haalt ook de kalkaanslag in de douchekabine goed weg. Is er een manier om de fles te hervullen? Bijvoorbeeld door jullie allesreiniger in de fles te mengen met wat water? En welke verhouding moet ik dan gebruiken?

Len Gebruers 07-07-2018
Bewertungen

Ik vind deze spray echt ideaal! Hij ruikt heel lekker, natuurlijk en fijn voor het milieu. Perfecte combi :)

Evy 07-07-2018
Bewertungen

Sinds deze spray in mijn keuken staat is nog geen enkele vlek veilig. Ik zou bijna op zoek gaan naar een vieze plek omdat de geur zo lekker ruikt. En de geur blijft zelfs een dag later hangen!

Evy 07-07-2018
Bewertungen

Sinds deze spray in mijn keuken staat is geen enkele vlek nog veilig. Ik zou bijna op zoek gaan naar een vlek, omdat de geur zo lekker ruikt. De geur blijft zelfs een dag later nog hangen!

Wietske Geijteman 02-07-2018
Bewertungen

Dit was het eerste product waarmee ik in aanraking kwam van Marcels greensoap en naast de fijne geur werkt het ook een stuk beter dan het schoonmaakmiddel wat ik in de badkamer had staan op dat moment. Met twee kleine kinderen gaat er nogal wat doorheen dus het feit dat dit compleet biologisch en afbreekbaar is is een erg fijn idee dat ik de wereld weer wat mooier voor ze achterlaat.

Edith Rottberger 06-06-2018
Bewertungen

Marcels Green Soap egal welches Produkt reinigt super und der Duft ist unschlagbar

Pamela M. 10-05-2018
Bewertungen

Onze schoonmaak favoriet. De geur en het gemak, deze spray gebruiken we echt dagelijks!

Heidi 08-01-2018
Bewertungen

Wat een heerlijk produkt!! We hebben verschillende produkten en ik vind ze allemaal top! Zelfs mijn oudste zoon, die uit huis is, krijgt van mij deze spray en handenwas mee. Heerlijk !!

Linda Legzdina 18-09-2017
Bewertungen

Dit is mijn favoriet vanaf de eerste dag :) nooit meer andere merken thuis! En geurtje :) Perfect voor ons..

Karin Bakkers 20-08-2017
Bewertungen

Tot hiertoe ben ik heel blij met de producten van Marcel’s soap. Ze geuren verrukkelijk en maken goed schoon. Ik wacht met smart op een goede ontvetter en toiletreiniger. Sommige producten kan ik bij mijn drogist kopen dus dat is wel zo handig. Het enige nadeel is dat het wel zeepresten achterlaat dus iedere keer probeer ik minder te gebruiken , wat juist weer goed is voor portemonnee en milieu. Ook de persoonlijke aandacht van Marcel voor de klant spreekt mij zeer aan. Succes verder!

Candy 17-08-2017
Bewertungen

Deze geur is mijn favoriet! Heerlijk om hiermee te poetsen. De Allesreiniger poetst evengoed als andere producten.

Cynthia 16-08-2017
Bewertungen

Het ruikt heerlijk en zelfs oude vlekken van mijn huisdieren kreeg ik ermee uit. Makkelijke dop ook,je kunt heel plaatselijk sprayen of wat wijder.

Floor 16-08-2017
Bewertungen

Mijn favoriet! De geur blijft lang hangen en maakt goed schoon!

Tamara 05-07-2017
Bewertungen

Schoonmaken wordt haast een feestje met deze heerlijke geur; love it!

Michelle V 01-05-2017
Bewertungen

Deze allesreiniger ruikt echt zó lekker! Het is een feest om schoon te maken. hij maakt ook daadwerkelijk goed schoon. vet en vuil is zo af van de oppervlakken waarop je 'm gebruikt.

Jan Harko Post 13-02-2017
Bewertungen

Maakt niet alleen goed schoon maar ook MOOI schoon. Alles krijgt een warme glans die met chemische reinigingsmiddelen niet te evenaren is. En nog een voordeel: je kunt tijdens het poetsen gewoon doorademen, zo lekker en natuurlijk ruikt het.

Andy M 04-06-2016
Bewertungen

Great smell, makes me want to clean more often :) And it does clean really well! Unique product, a pleasure to use. Thanks Marcel

5 Sterne basierend auf 21 Bewertungen