Een lente-fris huis in 4 stappen

Een lente-fris huis in 4 stappen


Knock, knock, who's there? De lente staat voor de deur! Laat de natuur binnen en geef je huis een grote voorjaarsschoonmaak met de heerlijke geuren van Marcel's Green Soap. Daar doe je niet alleen je huis, maar ook de planeet een plezier mee. Doorloop deze 4 stappen en jouw huis is weer helemaal fris voor het nieuwe seizoen.

STAP 1 - GEEF JE KEUKEN EEN OPFRISBEURT

Ruim je keukenkastjes op en zet servies of glazen die stoffig zijn geworden in de vaatwasser met onze vaatwastabletten. Haal het keukenblad leeg, maak een sopje en poets je keuken van top tot teen met allesreiniger. Is je oven van binnen aangekoekt? Zet ‘m aan op 200 graden, zet er een ovenschaal met water en één kopje baking soda in en laat dit 30 minuten in de oven staan. Zet de oven uit, wacht tot de oven is afgekoeld en haal er een vochtig doekje doorheen. Zo. Die is weer fris!

STAP 2 - GEEF HET TOILET EN JE BADKAMER EEN GROTE SCHOONMAAKBEURT

Tijd voor de twee kleinste kamertjes in huis. Maak een sopje met allesreiniger en neem alles af - van de badkamermeubels tot het wasbakje en de verlichting. Neem ook even de tijd om je kastjes uit te ruimen, schoon te maken en opnieuw te organiseren. Wedden dat dit een heerlijk gevoel geeft? Neem het toilet als laatste af en spuit hier tot slot wat toiletreiniger in. Laat dit een paar minuutjes intrekken. 

STAP 3 - POETS JE HELE HUIS MET ALLESREINIGER IN JE FAVORIETE GEUR

Zet jouw ultieme schoonmaak-playlist aan en maak een sopje met je favoriete Marcel’s Green Soap allesreiniger. Begin met het poetsen van alle meubels. Hier kun je ook onze allesreiniger spray voor gebruiken. Maak vervolgens een nieuw sopje met allesreiniger en dweil - na het stofzuigen - je vloer. Jouw huis zal na deze poetsbeurt meteen fantastisch ruiken! Tot slot: breng je huis in lente-sfeer met verse bloemen en vrolijke woonaccessoires. 

STAP 4 - MAAK JE GARDEROBE LENTE-PROOF

Winterkleding eruit, zomerkleding erin! Ga door je kledingkast en organiseer de boel weer een beetje. Doekje door je kast, kleding op kleur - en jouw lente garderobe straalt weer als nooit tevoren!

Extra tip: al het textiel in huis kan na de winter ook wel een opfrissertje gebruiken. Verzamel alle kussenslopen, plaids, tafelkleden, placemats, lakens en ander textiel. Check even goed de wasinstructies en stop het textiel in de wasmachine. Scheutje wasmiddel en wasverzachter erbij en draaien maar! Met onze nieuwe wasverzachter blijft jouw textiel nu nóg langer lekker ruiken.

Terug naar het overzicht

Shop gerelateerde producten