• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Afwasmiddel Sinaasappel & Jasmijn

€3,49
Ordered before [time], delivered tomorrow! You got 03:39 uur
Afwasmiddel Sinaasappel & Jasmijn

Afwasmiddel Sinaasappel & Jasmijn

Gemaakt van plantaardige zepen dus vriendelijk voor het milieu, maar streng en meedogenloos voor dat vette glas of die aangekoekte pan. Verrijkt met biologische Sinaasappel olie, biologische Jasmijn olie en biologische Zonnebloemolie en een heerlijk Sinaasappel & Jasmijn parfum, zodat afwassen (we durven het bijna niet te zeggen) een echte ‘geurbeleving’ wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediënten. Weet je wat? Ik kan niet wachten tot vanavond de vaat weer klaar staat.

100% Natuurlijk

En zoals alle producten van Marcel’s Green Soap bevat ons afwasmiddel geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. 100% natuurlijk, 99% biologisch afbreekbaar.

Om je vingers bij af te likken (niet doen hoor!)

Jasmijn heeft een mysterieus bedwelmend parfum, en schijnt ook een sterk afrodisiacum te zijn. Sinaasappel voegt hieraan de broodnodige nuchterheid en frisheid toe. We zijn hier tenslotte om schoon te maken. Wat een heerlijk afwasmiddel!

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Joke 08-05-2017
Reviews

Ruikt heerlijk en je hebt echt niet veel nodig voor een schone vaat

Marinka 06-05-2017
Reviews

Werkt goed en ruikt heerlijk. Ik ben er heel blij mee.

Rachel 02-05-2017
Reviews

Wat een heerlijke afwasmiddel zeg! Hij ruikt heerlijk en hier had ik toch enigsinds mijn twijfels over. Als mijn afwasmiddel op is koop ik ze meteen in meerdere geuren.

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen